Brood: ''Dat geeft aan dat ze heel moeilijk te verslaan zijn''

0
Brood: ''Dat geeft aan dat ze heel moeilijk te verslaan zijn''

Na het gelijke spel bij Telstar, hoopt Ruud Brood de laatste twee (thuis)wedstrijden van dit kalenderjaar met NAC Breda winnend af te sluiten. De eerste tegenstander die ze daarin treffen is FC Den Bosch.

Het spel tegen Telstar was niet wat Brood wou zien. "Zonder meer moet die wisselvalligheid eruit. We hebben het daarover gehad, dat het heel vervelend was", zegt hij bij NAC TV. "Het was een hele goede eerste helft met een goal en kansen. In de tweede helft hebben we vanavond minuut één alleen maar van achteruit met de keeper lange ballen gespeeld. Dan kom je niet aan voetballen en dat mag morgen (vanavond, red.) zeker niet gebeuren."

Vanavond komt FC Den Bosch op bezoek, een lastige tegenstander. "Ze hebben een resultaat voor hun doen behaald, 2-2 tegen De Graafschap thuis. Dat geeft aan dat ze heel moeilijk te verslaan zijn", stelt de trainer. "Dan is het aan ons, en dat willen we ook heel graag, om de komende wedstrijden thuis te winnen. Daar moeten we morgen (vanavond, red.) weer alles aan doen. Maar dat ze moeilijk te verslaan zijn, mag duidelijk zijn."

Bij NAC keert Javier Noblejas terug in de wedstrijd selectie, Joshua Bohui is nog niet zo ver. "Bij Bohui is het belangrijk dat hij minuten draait, negentig minuten pakt. Hij is er lang uit geweest en daar zijn we voorzichtig mee. Hij traint weer mee, dus dat is goed om te zien, en heeft zijn wedstrijden bij Onder 21", vertelt Brood. "Javier heeft alweer twee/drie groepstrainingen te pakken, dat is goed om te zien. Hij zit gewoon bij de wedstrijdselectie morgen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!