Boussaid baalt: ''Die twee goals kwamen uit fouten van ons''

0
Boussaid baalt: ''Die twee goals kwamen uit fouten van ons''

De teleurstelling was groot bij Othmane Boussaid na de thuisnederlaag tegen FC Den Bosch. De vleugelspeler was wel positief over de eerste helft van zijn ploeg.

De voetballer had al vroeg in het duel balverlies, waardoor de tegenstander op voorsprong kwam. ''We stonden niet klaar en waren heel slecht bezig. Een dom tegendoelpunt'', zegt Boussaid tegenover BN de Stem. ''Na die tegengoal gingen we zelf voetballen, het liep goed. We konden na de 1-1 ook de 2-1 en 3-1 maken. Sterker nog: als we de 2-1 maken was de wedstrijd gedaan, denk ik. Maar dan maken zij 1-2...'', beschreef hij het wedstrijdverloop.

De tegengoals deden pijn bij de NAC'er. ''Het ergste is: die twee goals kwamen niet uit een goede opbouw, maar uit fouten van ons. Twee keer dom balverlies. Die fouten moeten eruit, voetballend was het prima'', aldus de aanvaller, die na de tweede goal van Den Bosch geen echte kansen meer zag voor zijn eigen ploeg. ''Na die 1-2 was het moeilijk om terug in de wedstrijd te komen. FC Den Bosch zakte helemaal in, stond met vijf man achterin.''

Boussaid snapte dat het zijn ploeg na de wedstrijd op een fluitconcert kwam te staan. ''We hebben punten laten liggen, natuurlijk begrijp ik de supporters. Zoals we die 1-1 maken, zo moet het gaan bij ons. Dat nemen we mee naar de bekerwedstrijd en de laatste competitiewedstrijd dit jaar'', besluit hij teleurgesteld. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!