BREAKING | Derde talent tot 2022 bij NAC: ''Hoop snel te debuteren'' Van Hecke baalt ondanks zege NAC Breda: ''Echt zonde, mag niet gebeuren'' Bax eerlijk: ''Ik kan niks anders doen dan mijn fout toegeven'' NAC slaat toe in tweede helft en verslaat Jong AZ MATCHDAY | NAC met Schouten en Ivan Ilic tegen Jong AZ

''Al met al echt zwaar en zwaar en zwaar en zwaar en zwaar klote''

( 0 reacties)
''Al met al echt zwaar en zwaar en zwaar en zwaar en zwaar klote''

NAC Breda verloor vrijdagavond met 1-2 van FC Den Bosch. Doelman Nick Olij ziet dat er genoeg kwaliteiten zijn, maar die er lang niet elke week uitkomen bij de Parel van het Zuiden.

"Ik vind het al met al echt zwaar en zwaar en zwaar en zwaar en zwaar klote...", begint Olij tegen BN De Stem. "De eerste helft spelen we goed, maar krijgen we onnodig de 0-1 tegen. Het gaat te makkelijk. We geven het zelf uit handen. Na de 1-1 gebeurt hetzelfde. Daarnaast hebben we te weinig de ballen in de zestien gekregen. Uiteindelijk hebben twee kansen gekregen via kopballen van Rösler, een verdediger. Blijkbaar moeten we nog harder gaan werken. Het is elke keer hetzelfde antwoord vriend. Ik weet het ook niet meer. Ik vind dat we nu echt met elkaar moeten benoemen wat fout ging."

Olij vindt dat NAC Breda vooruit moet kijken. "Als we constant terug blijven kijken, kunnen we ook terugkijken naar vorig jaar. Dat is onnodig en gaat nergens over. Als we nu goed afsluiten met twee overwinningen en in de beker doorgaan naar de achtste finales, kunnen we met opgeheven hoofd de winterstop in. En dan een hoop praten en hard knutselen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 26 januari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›