Weijs blij met assistenten: ''Je moet hetzelfde over voetbal denken''

0
Weijs blij met assistenten: ''Je moet hetzelfde over voetbal denken''

Met de komst van interim-trainer Willem Weijs, zijn er ook twee nieuwe assistenten te vinden in de dug-out van NAC Breda: Rogier Molhoek en Jelle ten Rouwelaar.

"Bovenal is het een fijn mens die ik voor de volle honderd procent vertrouw, dat is belangrijk. Jelle kent hem al langer, wat ook belangrijk is", zegt Weijs in BN DeStem over Molhoek. "Met Jelle ben ik ook goed trouwens, hij levert veel kwaliteit. Als keeperstrainer en assistent nu, maar ook als mens. Hij is ook goed voor de sfeer in groep."

"Rogier kan een groep leiden in een partij of als we opsplitsen. Dat kan ik moeiteloos aan hem overlaten, hij heeft dat in de vingers", vervolgt hij. "Als hoofdtrainer is het lekker dat ik wat ballast kan verdelen."

Weijs en Molhoek kijken op redelijk dezelfde manier naar het voetbal. "Iedere trainer doet iets anders, maar in grote lijnen moet je wel hetzelfde over voetbal denken", aldus de interim-trainer. "Het is ook goed dat je mensen om je heen hebt die kritische vragen durven stellen en aangeven als ze het er echt niet mee eens zijn. Dat doen Rogier en Jelle, daar ben ik super blij mee."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!