El Allouchi trots: ''Als we dat zeggen, doen we onszelf tekort''

Mounir El Allouchi kan zijn geluk niet op na de sensationele bekerzege van NAC Breda. In het Rat Verlegh Stadion werd opponent PSV donderdag met 2-0 verslagen. 

"Dit was een ouderwets Avondje NAC", stelt El Allouchi na afloop in gesprek met VTBL. "Daar hebben we dit seizoen nog niet heel veel van gehad. Maar vanavond was het gewoon genieten, voor zowel de supporters als de spelers."

El Allouchi had al voor de wedstrijd een gevoel dat er tegen PSV iets te halen viel. "Het was heel vreemd en hoort misschien niet zo te zijn, maar je merkte dat iedereen vandaag extra getriggerd was. Dat zag je vanaf de eerste minuut terug op het veld. Natuurlijk was het voetbal niet altijd even goed, maar als het op strijd aankomt, zijn we gewoon een hele goede ploeg."

Op de vraag of PSV nou zo slecht was of NAC zo goed, heeft El Allouchi een duidelijk antwoord. "Je weet dat zij niet in een goede fase zitten. Maar als we dat zeggen, doen we onszelf tekort", vindt de NAC'er. "Wij hebben heel hard gestreden en dat heeft heel Nederland vandaag kunnen zien. Ik ben dan ook supertrots op de jongens."

 

Lees meer:
0 reacties