Olij enthousiast: ''Er gaan sowieso veel doelpunten vallen, geloof me''

Doelman Nick Olij erg content over de aanstelling van Peter Hyballa als nieuwe trainer van NAC. De trainer maakt een energieke indruk. De doelman heeft dan ook goede hoop voor de komende weken.

"Het is een energieke man en heeft een duidelijk beeld van wat hij wil en wat hij verwacht van de spelers. Én, hij kan het overbrengen. Zijn assistent moeten we niet vergeten, dat is een belangrijke schakel. Hij is een stuk rustiger dan Peter, maar ook heel duidelijk in zijn communicatie. Inmiddels hebben we vier, vijf meetings gehad en de manier waarop hij het uitlegt, ondersteund door beelden, ziet er goed uit. De energie spat er vanaf, dat komt ook door de persoon die de trainer is", vertelt een stralende Olij in gesprek met BN De Stem. 

Olij bevalt de voetbalfilosofie van Hyballa: "Hij staat voor aanvallend voetbal, wil ervoor zorgen dat de supporters achter ons gaan staan en dat ze naar negentig minuten spektakel kijken. Er gaan sowieso veel doelpunten vallen, geloof me", zegt Olij gewaagd. "De ene speler krijgt een aai over de bol, de ander krijgt op z’n flikker. Deze trainer houdt niet van verliezen. Totaal niet. Wij hebben op dit moment een trainer nodig, dat is mijn mening, die er kort op zit en negentig minuten lang gas geeft. Continu druk naar voren geven. Je gaat echt een heel ander NAC zien. Honderd procent", aldus Olij.

Lees meer:
0 reacties