KNVB komt met update: seizoen mogelijk toch uitgespeeld Zaakwaarnemer Olij stopt onderhandelingen: ''Weinig waardering'' FIFA wil huidig seizoen langer laten duren: ''Zeer aannemelijk'' ''Ajax kan in zijn eentje de Eerste Divisie wel overeind houden'' Nederlandse voetbalwedstrijden en trainingen vóór 1 juni niet hervat

Hyballa: ''In de omschakeling krijgen wij mogelijkheden''

0
Hyballa: ''In de omschakeling krijgen wij mogelijkheden''

NAC speelt morgen de belangrijke uitwedstrijd op bezoek bij Jong Ajax. Na de klinkende overwinning op AZ wil trainer Peter Hyballa nu de goede lijn doortrekken.

De trainer ziet dan ook een gevaarlijke tegenstander. "Het is een jonge ploeg, tactisch gezien offensief. Ze spelen altijd met vijf, zes man in de box. Iedere speler is sterk aan de bal en ze willen altijd voetballen. Die ploegen spelen open voetbal. In de omschakeling krijgen wij mogelijkheden. Als wij in het duel komen zijn wij krachtiger en beter", zegt de trainer in gesprek met NAC. 

Ook AZ speelde natuurlijk met de punt naar voren. Toch vindt Hyballa de ploegen niet vergelijkbaar. "AZ heeft meer kwaliteit. AZ heeft ideeën aan de bal. Maar ze hadden ook respect voor ons. Morgen krijgen wij ook ruimte. Het wordt een andere wedstrijd", besluit de trainer. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!