ADO 'in de clinch' met NAC-supporters: ''Lekker om die gasten effe aan te pakken''

ADO Den Haag 'stal' zaterdagavond drie punten bij NAC Breda. De ploeg van trainer Fons Groenendijk was duidelijk de mindere in het Rat Verlegh Stadion, maar scoorde wel als enige. En dus waren er blije gezichten bij ADO Den Haag.

"Dit is een heerlijke overwinning", reageerde Lex Immers voor de camera van Omroep West. "We zeiden in de rust in de kleedkamer ook: als je nu gaat geloven dat er iets te halen valt hier, dan is er ook echt wat te halen en ga je wat halen. Uiteindelijk is dat resultaat er ook."

De spelers van ADO Den Haag kregen steeds meer adrenaline, nadat Erik Falkenburg werd uitgefloten door het NAC-publiek. "Ja, natuurlijk. Maar zo'n, jongen, spandoekies... Van tevoren hoorde ik al die jongen werd aangepakt, omdat hij van NAC naar Willem II is gegaan. Of weet ik veel, hoe dat precies zit. Maar ik vond het heerlijk", aldus Immers.

"Dat is de kat op het spek binden", vervolgt de middenvelder. "In de warming-up waren wij aan het afwerken en die gasten van NAC achter de goal gaven op een gegeven momenten de ballen niet meer terug, omdat we best wel wat ballen over schoten. Dan was het na de wedstrijd ook wel 'effe' lekker die gasten even aan te pakken. Dat hoort bij voetbal en dat is alleen maar leuk."

Lees meer:
0 reacties