Hyballa baalt: ''We zijn voetballers, we willen spelen''

0
Hyballa baalt: ''We zijn voetballers, we willen spelen''

Peter Hyballa is er heilig van overtuigd dat NAC gepromoveerd zou zijn als de competitie uitgespeeld zou zijn. De club was onder zijn leiding bezig aan een sterke reeks en zou play-offs gaan spelen.

De Duitser baalde toen premier Mark Rutte aankondigde dat er voorlopig geen wedstrijden gespeeld worden. ''Ik vind Mark Rutte een goede minister-president. Hij doet het steeds beter, moet ik zeggen. Toen Rutte zei dat er tot 1 september niet gevoetbald wordt, was er in onze lockdown-app veel emotie'', zegt de oefenmeester tegenover FOX Sports.

''We begrijpen het wel. Voetballers moeten rustig blijven, omdat andere mensen echte problemen hebben. We waren er wel ziek van dat het seizoen afgelast werd. Het doel is niet bereikt'', doelt hij op de promotie waar de club voor wilde gaan. Volgens de oefenmeester zat het er ook echt in voor de Parel van het Zuiden.

In andere landen worden de competities langzaam weer opgepakt, maar in Nederland niet. ''Ik ben geen corona-expert. Als de overheid zegt dat we niet kunnen spelen, wat moet ik dan doen? In Duitsland hebben ze het op de rit gekregen. We zijn voetballers, we willen spelen. Als we nog drie of vier maanden moeten trainen is dat mooi, maar ook lastig.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!