NAC-talent maakt indruk: ''Hij heeft wat we nodig hebben in de toekomst''

NAC-talent maakt indruk: ''Hij heeft wat we nodig hebben in de toekomst''

Stijn Vreven is erg gecharmeerd van Marwin Reuvers, speler uit de A1 van NAC Breda. Inmiddels mag Reuvers meetrainen met de eerste selectie en in de oefenwedstrijd tegen Waasland-Beveren maakte hij zijn basisdebuut voor NAC 1.

"Ik was benieuwd naar hem", zo licht trainer Stijn Vreven die basisplaats tussen tien vaste krachten toe. "Marwin is een passende speler, met rust aan de bal. En hij kan opvallend goed positie kiezen", somt Vreven de potentie van de jeugdspeler op in gesprek met BN/De Stem.

"Het eerste kwartier had ik het zwaar", kijkt Reuvers terug op dat debuut. "Vooral het tempo ligt veel hoger dan bij de Onder 19. Je moet in zo'n wedstrijd ook nog effe je plekkie vinden. Maar ik wacht wel af wat er nu nog allemaal gaat gebeuren. Het was in ieder geval leuk om in een wedstrijd een keer te proeven aan het niveau van NAC 1. En dit geeft me inzicht in het leven van een profvoetballer. Ook dat is mooi om mee te maken", aldus Reuvers.

Vreven was tevreden over de inbreng van het talent. "Marwin doet het goed op de training. Ik wilde hem ook eens zien in een echte wedstrijd van het eerste. Je kon donderdag zien dat hij nog wat stapjes moet zetten, maar dat is absoluut geen verwijt. Deze jongen heeft wat we denken nodig te hebben in de toekomst."

Lees ook:
Reacties ›