''Toen stond ik opeens op het veld met legendes als Pirlo, Lampard en Villa''

''Toen stond ik opeens op het veld met legendes als Pirlo, Lampard en Villa''

José Angel Tasende, beter bekend als Angeliño, maakte in zijn eerste maanden indruk bij NAC Breda. De Spaanse verdediger werd afgelopen maand zelfs verkozen tot Talent van de Eredivisie. Angeliño wordt gehuurd van Manchester City, dat hem eerder stalde bij onder meer New York City FC.

"En toen stond ik opeens op het veld met legendes als Andrea Pirlo, Frank Lampard en David Villa", vertelt Angeliño in ELF Voetbal Magazine. "Ik werd plotseling teamgenoot van Villa. Ongelooflijk. Als kleine jongen had ik hem zien scoren op het WK. Voordat ik nar de Verenigde Staten vertrok had Villa me al allerlei berichtjes gestuurd. Hij wilde me oppikken van het vliegveld en me wegwijs maken bij de club. Zo bijzonder, hij is echt een goed persoon."

"Nu speel ik voor NAC en kan ik ook van spelers als Jeff Stans het nodige opsteken", vervolgt de vleugelverdediger, die al in Spanje, Engeland, de Verenigde Staten en Nederland heeft gespeeld. "In Breda hoop ik belangrijk te zijn en de volgende stappen te zetten om mijn droom te verwezenlijken: namelijk zoveel mogelijk wedstrijden spelen, het liefst in de Premier League, mijn droomcompetitie. Natuurlijk bij voorkeur voor Manchester City, de club die me de kans gaf en vertrouwen in mij heeft."

Lees ook:
Reacties ›