Homepage » Historie & oud-spelers » ''Mijn tijd bij NAC was geweldig en ik heb veel geleerd''

''Mijn tijd bij NAC was geweldig en ik heb veel geleerd''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
''Mijn tijd bij NAC was geweldig en ik heb veel geleerd''

Joeri de Kamps speelde van medio 2014 tot januari 2016 voor NAC Breda en die periode beviel hem zeer goed. De 26-jarige middenvelder, die NAC verruilde voor het Slowaakse Slovan Bratislava, kwam tot 35 competitieduels voor NAC.

"Mijn tijd bij NAC was geweldig en ik heb veel geleerd omdat ik veel wedstrijden voor ze speelde in de Eredivisie. Het enige dieptepunt was dat we degradeerden aan het einde van het seizoen (2014/2015, red.) en dat had niet hoeven te gebeuren. Het gebeurde echter wel en dat was een schande", vertelt De Kamps tegen World Football Index.

Afgelopen weekeinde verzekerd NAC zich definitief van weer minimaal één seizoen Eredivisievoetbal. De Kamps vindt dat NAC thuishoort op het hoogste niveau. "Ik ben blij dat NAC nu weer in de Eredivisie voetbalt omdat ze het verdienen om in de Eredivisie te spelen. NAC is een speciale club en ik heb geweldige herinneringen aan mijn tijd daar", vervolgt Kamps.

De Kamps werkte bij NAC niet lang samen met toenmalig trainer Nebosja Gudelj, daar hij in oktober 2014 werd ontslagen. Wel kijkt De Kamps terug op een goede samenwerking met hem. "Gudelj was mijn trainer bij NAC Breda en hij bracht me naar de club en ik speelde veel wedstrijden en hij toonde veel vertrouwen in mij", aldus De Kamps.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!