Sadiq moet vechten voor basisplaats: ''Zijn concurrent krijgt de voorkeur''

Jaarlijkse lopen diverse buitenlandse huurlingen van topclubs rond in de Eredivisie. Zo kon NAC een beroep doen op onder meer Manu García (Manchester City) en Umar Sadiq (AS Roma).

NAC-supporters hoopten wederom dat García werd gehuurd, maar een terugkeer van de 20-jarige Spanjaard is volledig van de baan. De huurling van Manchester City wordt komend seizoen verhuurd aan de Franse laagvlieger Toulouse. Terwijl Sadiq dit seizoen wordt verhuurd aan het Glasgow Rangers van Steven Gerrard. 

"Zoals ze in Breda zeggen 'Het pareltje van het Zuiden', speelde afgelopen weekend in de eerste speelronde in de basis, maar zag dat Olympique Marseille nog wel een maatje te groot was voor de Franse laagvlieger", viel AD-verslaggever Yorick Groeneweg op.

Waar García wel een basisplaats kan verwachten dit seizoen, moet Sadiq nog even vechten voor een basisplaats. "Sadiq heeft rugnummer 9 toegewezen, maar voorlopig lijkt zijn concurrent de voorkeur te krijgen van de oud-speler van Liverpool, afgelopen zondag mocht de Nigeriaan nog wel een kwartier invallen in Schotland."

Lees meer:
0 reacties