NAC Breda wint ruim in oefenduel met Belgische Europa League-deelnemer ''Dan lijkt het alsof we niet willen, maar dat is het niet'' Zwak spelend NAC Breda onderuit op bezoek bij Almere City NAC-supporter Meijers duidelijk: ''De punten blijven in Almere'' Grasman: ''Word best verlegen van zoveel liefde van NAC-supporters''

'Overbodige Dessers op weg naar de uitgang bij FC Utrecht'

( 1 reacties)
'Overbodige Dessers op weg naar de uitgang bij FC Utrecht'

Waar FC Utrecht-trainer Dick Advocaat twee maanden geleden nog liet weten te weinig mogelijkheden voorin te hebben, heeft hij nu misschien wel teveel mogelijkheden voor de spitspositie. Een winterse transfer van een van de aanvallers zou dus niet gek zijn.

Naar verwachting zou het Cyriel Dessers zijn die de Domstedelingen binnenkort gaat verlaten. Dat schrijft Voetbal International. Mede door de ontwikkeling van Nick Venema, die van 'De Kleine Generaal' de voorkeur krijgt boven Dessers, lijken de laatste dagen van de oud-speler van NAC Breda in Utrecht geteld.

Ook de terugkeer van aanvaller Jean-Christophe Bahebeck maakt de kans op een plek in het elftal van Advocaat voor de 24-jarige Dessers alleen maar kleiner. Behalve een verwacht vertrek van Dessers, lijkt FC Utrecht een relatief rustige transferwindow tegemoet te gaan.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 24 Dec 2018 om 17:53
    Dressers mag van mij terugkomen naar NAC
vrijdag 22 november 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›