NAC Breda geeft zege uit handen in Nijmegen Matchday: NAC Breda met enkele wijzigingen tegen NEC Nijmegen Van Hecke droomt: ''Dan zijn we pas echt de helden van Breda'' Hyballa: ''Ik heb alleen gezegd: niet kapot drinken en niet kotsen'' Coronavirus in Nederland: KNVB geeft tekst en uitleg

''Zelfs aanbieding uit het buitenland gehad, waar ik ook ben geweest''

( 0 reacties)
''Zelfs aanbieding uit het buitenland gehad, waar ik ook ben geweest''

Rai Vloet hoopt bij Excelsior het plezier in het voetbal weer terug te vinden. De oud-speler van onder meer NAC Breda kon kiezen uit meerdere clubs, maar een Rotterdams avontuur kreeg de voorkeur.

"De contacten waren er al een tijdje, in het begin van de zomer. Maar ik wist nog niet wat ik wilde en hield alle opties open", vertelt Vloet voor de camera van FOX Sports. "Ik heb zelfs een aanbieding uit het buitenland gehad en ben daar ook geweest. Maar het voelde niet goed. De keuze moest er eentje zijn op gevoel, vooral na vorig jaar waarin ik weinig heb gespeeld. Dit voelde uiteindelijk het beste voor mij."

Vloet speelde het afgelopen seizoen voor zowel het Italiaanse Frosinone en het Belgische Sint-Truiden. "Ik heb een hectisch jaar achter de rug. Je verhuist eerst naar Italië en daarna naar België. Twee keer werd het niet wat je wilt, om een bepaalde redenen. Dan kun je nu weer een buitenlands avontuur aangaan, maar omdat ik amper heb gespeeld wil ik het plezier in het voetbal terugvinden", aldus Vloet.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!