Bruns weet van belangstelling: ''NAC is een mooie club'' 'NAC Breda wil Vitesse-speler verlossen van uitzichtloze situatie' VIDEO | Samenvatting: NAC slaat toe in tweede helft en verslaat Jong AZ BREAKING | Derde talent tot 2022 bij NAC: ''Hoop snel te debuteren'' Van Hecke baalt ondanks zege NAC Breda: ''Echt zonde, mag niet gebeuren''

Fernandes vindt nieuwe club: ''Daartoe bleek hij niet in staat''

( 0 reacties)
Fernandes vindt nieuwe club: ''Daartoe bleek hij niet in staat''

Paolo Fernandes is opnieuw verhuurd door Manchester City. Na twee seizoenen bij NAC Breda zoekt de 20-jarige aanvaller zijn heil bij het Italiaanse Perugia uit de Serie B. 

Dat meldt zijn nieuwe werkgever via de officiële kanalen. "In twee jaar NAC is Fernandes nooit tot volle wasdom gekomen door aanhoudend blessureleed, trainers die het niet in hem zagen zitten, maar bovenal omdat hij niet in staat bleek om de stap van jeugdspeler naar volwassen profvoetballer te zetten", schrijft clubwatcher Yadran Blanco namens BN De Stem.

"In zijn eerste Bredase seizoen kwam Fernandes tot 25 wedstrijden (921 minuten), in zijn tweede seizoen bleef hij steken op 8 competitiewedstrijden (364 minuten) en werd hij in de maanden april en mei zelfs gedegradeerd naar Jong NAC. De speler die in 2017 door Manchester City werd uitgeroepen tot speler van het jaar van het beloftenteam (EDS-team), zal in de spijkerharde Italiaanse eerste divisie dan eindelijk zijn carrière van de grond moeten krijgen", aldus Blanco.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!