NAC Breda geeft zege uit handen in Nijmegen Matchday: NAC Breda met enkele wijzigingen tegen NEC Nijmegen Van Hecke droomt: ''Dan zijn we pas echt de helden van Breda'' Hyballa: ''Ik heb alleen gezegd: niet kapot drinken en niet kotsen'' Coronavirus in Nederland: KNVB geeft tekst en uitleg

Oud-NAC speler wil dichter bij zijn familie zijn en zoekt nieuwe club

( 0 reacties)
Oud-NAC speler wil dichter bij zijn familie zijn en zoekt nieuwe club

Tussen 2012 en 2016 kwam Kenny van der Weg uit voor NAC Breda, na buitenlandse avonturen is hij nu op zoek naar een nieuwe uitdaging.

De verdediger zou graag dichter bij zijn familie zijn en zoekt een werkgever dichter bij huis, weet De Rat. Na NAC Breda kwam hij uit voor Ross County FC, Hamilton Academical en Roeselare voordat hij in januari terugkeerde bij Ross County.

In Schotland wilde hij zijn oude club helpen bij promotie. Die promotie is gelukt, maar hij zal niet met de ze verder gaan in de Schotse Premiership, de hoogte Schotse divisie.

Ross County’s Co-Manager Steven Ferguson is teleurgesteld, maar begrijpt en respecteert zijn keuze. “Kenny is heel erg professioneel geweest naar de club toe in zijn twee periodes hier en wij snappen zijn redenering om terug te keren naar huis volledig. Ik ben er zeker van dat naast mijzelf, Stuart en zijn teamgenoten, de fans hem het beste wensen voor de toekomst en we kijken uit naar de nieuwe ontwikkelingen in zijn carrière."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!