NAC Breda geeft zege uit handen in Nijmegen Matchday: NAC Breda met enkele wijzigingen tegen NEC Nijmegen Van Hecke droomt: ''Dan zijn we pas echt de helden van Breda'' Hyballa: ''Ik heb alleen gezegd: niet kapot drinken en niet kotsen'' Coronavirus in Nederland: KNVB geeft tekst en uitleg

''Maar nu is de focus vol op Helmond Sport en wil ik winnen''

( 0 reacties)
''Maar nu is de focus vol op Helmond Sport en wil ik winnen''

Vorig seizoen speelde hij voor NAC Breda negen wedstrijden in de eredivisie, dit jaar komt hij op huurbasis uit voor Helmond Sport. Vanavond treft Daan Klomp zijn oude club in het Rat Verlegh Stadion.

"Ik heb veel aan NAC te danken. Ik heb daar in de jeugd gespeeld en mijn debuut mogen maken. Dat zijn mooie dingen en die blijven je bij. Maar nu is de focus vol op Helmond Sport en wil ik winnen", vertelt hij aan Omroep Brabant.

Hoewel Klomp graag een kans had gekregen bij NAC, is hij blij dat hij voor Helmond Sport mag uitkomen. "Ik ga vlammen en het is een kans om te laten zien aan NAC of andere clubs dat je een contract waard bent."

"Het is leuk om ze weer te zien", reageert hij op het weerzien met enkele oud-teamgenoten. "Ik heb er zin in." Het zou in zijn ogen nog mooier zijn als hij aan het eind hun handen kan schudden wetende dat de drie punten niet in Breda blijven. "Dat zou een droomscenario zijn."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!