Uitgefloten Mühren: ''Bij NAC heb ik gewoon een kutjaar gehad''

( 0 reacties)
Uitgefloten Mühren: ''Bij NAC heb ik gewoon een kutjaar gehad''

Robert Mühren speelde afgelopen seizoen bij NAC Breda, tegenstander van gisterenavond. De spits werd de hele wedstrijd uitgefloten en baalt dan ook van de nederlaag, die in zijn ogen onterecht was.

''Ik ben nog altijd geliefd hier en daar hou ik van. Het was een mooi jaar man'', lacht Mühren voor de camera's van FOX Sports. ''Bij NAC heb ik gewoon een kutjaar gehad. Geen voorbereiding, veel blessures en ik moest dan ook geopereerd worden. Dat wisten zij (het publiek red.) niet en zij kijken wat ze zien. Dat is klote, maar goed... dat is afgesloten en nu gaan we volle bak voor Cambuur.''

''Vandaag is er erg veel gebeurd. Er werden drie goals afgekeurd, waarvan er twee erg discutabel waren. Ik denk dat dat alleen op de Playstation gebeurd'', gaat de spits van Cambuur verder. ''Ik denk dat we best goed voetbalde vandaag. Het is dan zonde dat het door een spelhervatting 1-0 wordt. We waren geduldig aan de bal en creëren een aantal mogelijkheden. In principe werden zij niet gevaarlijk en dan is het kut dat je met lege handen weggaat. Eigenlijk is het dan onverdiend. We hebben een moeilijk programma en dan was het lekker geweest als je er drie punten bij had'', besluit Mühren.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 20 september 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›