'NAC Breda raakt Van Hecke mogelijk kwijt aan Eredivisionist' Arbiter voor halve finale KNVB Beker tussen Feyenoord en NAC bekend VIDEO | Samenvatting: NAC begint Carnaval met zege op Almere City Hyballa: ''We moeten meer vuur tonen en beter communiceren'' OFFICIEEL | Carolina weg bij NAC Breda, verdediger tekent in Polen

Update: 'Niet fitte' Van der Weg vertrekt bij MVV Maastricht

( 0 reacties)
Update: 'Niet fitte' Van der Weg vertrekt bij MVV Maastricht

Kenny van der Weg keert mogelijk terug in het Nederlandse voetbal. De oud-speler van NAC Breda is namelijk op proef bij MVV Maastricht.

MVV Maastricht, dat met Nigel Bertrams deze week al een andere oud-speler van NAC Breda vastlegde, geeft Van der Weg de kans om een contract te verdienen in Limburg. De linksback is transfervrij na zijn vertrek bij het Schotse Ross County.

Naast de 28-jarige Van der Weg, die tussen 2012 en 2016 in het eerste elftal van NAC Breda speelde, heeft MVV Maastricht nog een speler op proef. Het gaat om Thibaut van Acker, die afkomstig is van het Belgische KSV Roeselare.

Update: Kenny van der Weg krijgt geen contract bij MVV Maastricht. De oud-speler van NAC Breda trainde een tijdje mee bij de Limburgers. Trainer Ron Elsen laat aan Dagblad de Limburger weten dat de club Van der Weg niet fit genoeg vond.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!