'NAC Breda raakt Van Hecke mogelijk kwijt aan Eredivisionist' Arbiter voor halve finale KNVB Beker tussen Feyenoord en NAC bekend VIDEO | Samenvatting: NAC begint Carnaval met zege op Almere City Hyballa: ''We moeten meer vuur tonen en beter communiceren'' OFFICIEEL | Carolina weg bij NAC Breda, verdediger tekent in Polen

Trefzekere Brusselers: ''NAC vond het onvoldoende''

( 0 reacties)
Trefzekere Brusselers: ''NAC vond het onvoldoende''

Bodi Brusselers heeft zich zondagmiddag laten zien bij Helmond Sport. De van NAC overgekomen middenvelder tekende in de derby tegen FC Eindhoven voor de enige treffer van de wedstrijd.

"Ik heb echt een hele zware periode gehad, alle frustratie kwam eruit bij dat schot", zegt Brusselers in gesprek met het Eindhovens Dagblad. De twintigjarige middenvelder was lang uitgeschakeld met een liesblessure en kreeg vervolgens van NAC Breda te horen dat er geen plek meer voor hem was.

"NAC vond het onvoldoende, ik heb nog wel twee weken mee mogen trainen en mocht daarna op zoek naar een andere club", blikt hij terug. "Alleen lieten ze me niet zo makkelijk gaan, pas aan het einde van hebben ze mijn contract afgekocht."

Brusselers kreeg vervolgens de kans van Leon Vlemmings om bij Helmond Sport aan de slag te gaan, maar wel op amateurbasis. "Dat maakt me niks uit. Ik heb die kans met beide handen aangepakt", aldus Brusselers.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!