Noppert vindt nieuwe club in Nederland na Italiaans avontuur'

Andries Noppert keert definitief terug op de Nederlandse velden. De oud-doelman van NAC Breda, die onlangs zijn conditie nog op peil hield bij SC Heerenveen, gaat aan de slag bij FC Dordrecht, dat meldt RTV Rijnmond.

Noppert is transfervrij nadat hij in juli zijn contract bij het Italiaanse Foggia heeft laten ontbinden. De 25-jarige doelman doorliep de jeugdopleiding van SC Heerenveen, maar een officieel debuut in het eerste elftal bleef uit. Noppert speelde daarna vier jaar bij NAC Breda, waar hij tot zes competitieduels kwam.

In januari 2018 liet NAC Breda de sluitpost transfervrij vertrekken naar Foggia, waarvoor hij tot acht wedstrijden in de Serie B kwam. Omdat zijn contract in juli werd ontbonden, kan Noppert transfervrij naar FC Dordrecht. Bij de club uit de Keuken Kampioen Divisie zijn ze ontevreden over Feyenoord-huurling Ramón ten Hove. Verder zijn Petar Stoskovic en Jordie van Leeuwen de keepers bij de eerste selectie.

Mede omdat FC Dordrecht ontevreden is over de ontwikkeling van de van Feyenoord gehuurde doelman Ramon ten Hove heeft FC Dordrecht zich versterkt met doelman Andries Noppert. Hij komt transfervrij over en speelde eerder bij NAC en Heerenveen.

— Sinclair Bischop (@sinclairbischop) 12 september 2019

Lees meer:
0 reacties