VIDEO | Mari aangekomen in London; droomtransfer erg dichtbij Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Slot: ''Ik zou ooit graag nog een keer trainer worden bij NAC'' 'Hyballa bijna nieuwe trainer NAC Breda; presentatie na het weekend' Brood reageert: ''Had harder met mijn vuist op tafel moeten slaan''

NAC-supporter Meijers duidelijk: ''De punten blijven in Almere''

( 0 reacties)
NAC-supporter Meijers duidelijk: ''De punten blijven in Almere''

NAC Breda gaat vrijdagavond op bezoek bij Almere City FC. Voor Bart Meijers is het een speciaal duel. De verdediger van Almere City doorliep de jeugdopleiding van NAC Breda en debuteerde in het eerste elftal, maar moest afgelopen zomer vertrekken.

"Het is nooit leuk als je weg moet bij een club en zeker niet bij een mooie club als NAC", zegt Meijers in gesprek met Omroep Flevoland. "Ik ben in de loop der jaren ook supporter geworden van de club. Toch ga ik er alles aan doen om de punten hier te houden. De punten blijven hier."

Meijers rekent op een mooi duel en staat waarschijnlijk tegenover Sydney van Hooijdonk. "Sydney is een oude bekende van mij", geeft de verdediger aan. "Ik ga gewoon verdedigend mijn werk doen en vervelend zijn. Ik ga misschien tegen hem praten om hem uit zijn concentratie te halen", verklapt hij zijn geheim.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!