VIDEO | Mari aangekomen in London; droomtransfer erg dichtbij Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Slot: ''Ik zou ooit graag nog een keer trainer worden bij NAC'' 'Hyballa bijna nieuwe trainer NAC Breda; presentatie na het weekend' Brood reageert: ''Had harder met mijn vuist op tafel moeten slaan''

VVV-Venlo ontslaat oud-trainer NAC Breda na ruime nederlaag

( 0 reacties)
VVV-Venlo ontslaat oud-trainer NAC Breda na ruime nederlaag

Robert Maaskant is niet langer de trainer van VVV-Venlo. De oefenmeester is ontslagen na de 6-1 nederlaag bij Heracles Almelo.

"Na zorgvuldig overleg hebben wij de beslissing moeten nemen om afscheid te nemen van onze trainer Robert Maaskant en zijn assistent Raymond Libregts", zegt algemeen directeur Marco Bogers op de clubwebsite. "De slechte sportieve resultaten in de afgelopen periode liggen daaraan ten grondslag."

VVV-Venlo bivakkeert op de zeventiende plaats in de Eredivisie, een plek die aan het einde van het seizoen rechtstreekse degradatie tot gevolg heeft. Maaskant was pas sinds de zomer aan het werk bij VVV-Venlo. Tussen 2008 en 2010 en in 2015 was hij trainer van NAC Breda.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!