''Al met al echt zwaar en zwaar en zwaar en zwaar en zwaar klote'' NAC Breda verliest in eigen huis van FC Den Bosch Matchday: NAC Breda met Van der Gaag; Van Hooijdonk op de bank Verschueren wil veranderingen: ''Dit moeten we snel gaan bespreken'' KNVB wijst officials voor duels tegen FC Den Bosch en Sparta Nijkerk aan

VVV-Venlo ontslaat oud-trainer NAC Breda na ruime nederlaag

( 0 reacties)
VVV-Venlo ontslaat oud-trainer NAC Breda na ruime nederlaag

Robert Maaskant is niet langer de trainer van VVV-Venlo. De oefenmeester is ontslagen na de 6-1 nederlaag bij Heracles Almelo.

"Na zorgvuldig overleg hebben wij de beslissing moeten nemen om afscheid te nemen van onze trainer Robert Maaskant en zijn assistent Raymond Libregts", zegt algemeen directeur Marco Bogers op de clubwebsite. "De slechte sportieve resultaten in de afgelopen periode liggen daaraan ten grondslag."

VVV-Venlo bivakkeert op de zeventiende plaats in de Eredivisie, een plek die aan het einde van het seizoen rechtstreekse degradatie tot gevolg heeft. Maaskant was pas sinds de zomer aan het werk bij VVV-Venlo. Tussen 2008 en 2010 en in 2015 was hij trainer van NAC Breda.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 21 december 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›