KNVB komt met update: seizoen mogelijk toch uitgespeeld Zaakwaarnemer Olij stopt onderhandelingen: ''Weinig waardering'' FIFA wil huidig seizoen langer laten duren: ''Zeer aannemelijk'' ''Ajax kan in zijn eentje de Eerste Divisie wel overeind houden'' Nederlandse voetbalwedstrijden en trainingen vóór 1 juni niet hervat

PSV-trainer Lurling: ''Natuurlijk gun je NAC het allerbeste''

0
PSV-trainer Lurling: ''Natuurlijk gun je NAC het allerbeste''

Anthony Lurling staat bekend als een clubicoon van NAC Breda, maar is inmiddels werkzaam als assistent-trainer bij PSV onder 17. De oud-prof kijkt dan ook uit naar het bekerduel tussen beide Brabantse clubs.

"Vroeger was het voor mij heel makkelijk om in wedstrijden tussen PSV en NAC richting te kiezen", lacht Lurling in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Als je ergens werkt, ben je altijd blij als je eigen club wint. Dat hoop ik nu dus ook, maar natuurlijk heb ik nog altijd een bepaald gevoel voor en bij NAC en gun je de club het allerbeste."

Lurling deed in zijn NAC-tijd PSV regelmatig pijn. "Sindsdien is er natuurlijk wel wat veranderd bij NAC", weet hij. "Het gaat daar niet vanzelf, zullen we maar zeggen. PSV beleeft ook geen fijn seizoen en het is een bekerwedstrijd, dus je weet het nooit. Maar ik denk wel dat PSV doorgaat. Zelf vind ik het mooi dat je bij dit soort wedstrijden soms even terug kunt denken aan het verleden."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!