Hyballa: ''In de omschakeling krijgen wij mogelijkheden'' ''We maakten er grapjes over: PSV, AZ, Feyenoord en daarna Ajax'' Datum en tijd van bekerwedstrijd Feyenoord - NAC Breda bekend VIDEO | Nagenieten! Heerlijke ontvangst NAC Breda na bekerstunt ''Ik denk niet: Oh, we gaan in De Kuip spelen, ben nu al zenuwachtig''

Voormalig NAC-trainer neemt per direct ontslag bij Ittihad FC

( 0 reacties)
Voormalig NAC-trainer neemt per direct ontslag bij Ittihad FC

Henk ten Cate is niet langer trainer van Ittihad FC. De oud-trainer van NAC Breda heeft maandagavond zijn ontslag ingediend bij de club uit Saoedi-Arabië.

Ittihad FC verloor maandag in eigen huis met van laagvlieger Dhamk. Ondanks een doelpunt van voormalig Vitesse-spits Wilfried Bony ging de club van Ten Cate met 1-2 onderuit en staat daardoor op een teleurstellende twaalfde plek in de Saudi Professional League.

De clubleiding van Ittihad FC ging volgens Voetbal International pas na een aantal gesprekken akkoord met de beslissing van Ten Cate. Ondanks de tegenvallende sportieve prestaties is het veldspel volgens de club er wel goed uit. Ten Cate was pas sinds begin november hoofdtrainer bij Ittihad FC. De 65-jarige oefenmeester stond tussen 2000 en 2003 aan het roer bij NAC Breda.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!