''Trek dinsdag een lijn en bepaal de huidige stand als eindstand'' Eisenga: ''De situatie is voor NAC nu niet levensbedreigend'' Doelman bedreigd bij NAC Breda: ''Kreeg vervelende brieven thuis'' 'NAC Breda geeft duidelijkheid en zegt zes spelerscontracten op' ''Bij NAC hebben ze goud in handen met Van Hecke''

Voormalig NAC-trainer neemt per direct ontslag bij Ittihad FC

0
Voormalig NAC-trainer neemt per direct ontslag bij Ittihad FC

Henk ten Cate is niet langer trainer van Ittihad FC. De oud-trainer van NAC Breda heeft maandagavond zijn ontslag ingediend bij de club uit Saoedi-Arabië.

Ittihad FC verloor maandag in eigen huis met van laagvlieger Dhamk. Ondanks een doelpunt van voormalig Vitesse-spits Wilfried Bony ging de club van Ten Cate met 1-2 onderuit en staat daardoor op een teleurstellende twaalfde plek in de Saudi Professional League.

De clubleiding van Ittihad FC ging volgens Voetbal International pas na een aantal gesprekken akkoord met de beslissing van Ten Cate. Ondanks de tegenvallende sportieve prestaties is het veldspel volgens de club er wel goed uit. Ten Cate was pas sinds begin november hoofdtrainer bij Ittihad FC. De 65-jarige oefenmeester stond tussen 2000 en 2003 aan het roer bij NAC Breda.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!