''Trek dinsdag een lijn en bepaal de huidige stand als eindstand'' Eisenga: ''De situatie is voor NAC nu niet levensbedreigend'' Doelman bedreigd bij NAC Breda: ''Kreeg vervelende brieven thuis'' 'NAC Breda geeft duidelijkheid en zegt zes spelerscontracten op' ''Bij NAC hebben ze goud in handen met Van Hecke''

Van As vindt nieuwe club: ''Hij kan ons naar een hoger plan helpen''

0
Van As vindt nieuwe club: ''Hij kan ons naar een hoger plan helpen''

Roda JC heeft zich versterkt met Jeffrey van As. De voormalig bestuurder van NAC Breda gaat aan de slag als technisch directeur van de Limburgers. De Keuken Kampioen Divisie-club is content met zijn komst.

"Met het vastleggen van Van As halen wij een persoonlijkheid in huis met een brok aan ervaring en een groot netwerk binnen de voetbalwereld. Iedereen binnen- en rondom Roda JC is ervan overtuigd dat deze club terug moet naar een hoger plan, mits dit op een financieel verantwoordelijke manier kan plaatsvinden", schrijft de club woensdagavond.

Roda JC geeft Van As een geruime tijd om te slagen. "De contractduur (2.5 seizoen) geeft aan dat we beleid willen gaan neerzetten en dat Roda JC weer op de voetbalkaart moet worden gezet. Hier gaan we met zijn allen keihard aan werken", zo laat Roda JC weten. Van As wordt donderdag definitief gepresenteerd.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!