KNVB komt met update: seizoen mogelijk toch uitgespeeld Zaakwaarnemer Olij stopt onderhandelingen: ''Weinig waardering'' FIFA wil huidig seizoen langer laten duren: ''Zeer aannemelijk'' ''Ajax kan in zijn eentje de Eerste Divisie wel overeind houden'' Nederlandse voetbalwedstrijden en trainingen vóór 1 juni niet hervat

Statistieken: Hoe Vreven van cultheld naar kampioenenmaker ging

0
Statistieken: Hoe Vreven van cultheld naar kampioenenmaker ging

Anderhalf seizoen was Stijn Vreven in dienst van NAC Breda, waarmee hij zelfs promoveerde naar de Eredivisie. Ook in de Eredivisie presteerde Vreven naar behoren, maar toch vertrok hij. Maar hoe gaat het nu met de kampioenenmaker?

In zijn spelerscarrière was Vreven het langst actief voor FC Utrecht. De Belg groeide uit tot een cultheld in de Domstad en speelde maar liefst 113 wedstrijden, waarmee hij een mooie transfer naar 1. FC Kaiserslautern verdiende. Een succes werd het nooit, waarna hij vertrok naar Vitesse. Nadat hij in 2007 suikerziekte kreeg, was zijn carrière zo goed als klaar.

Tegenwoordig is hij trainer en is hij een echte clubhopper. Na dienstverbanden bij Waasland-Beveren, NAC Breda en Beerschot is hij tegenwoordig actief bij KSC Lokeren. Een kijkje door zijn carrière nemen? Kijk op deze link.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!