Van Hecke: ''Ze willen me binnen twee jaar in de Premier League zien''

0
Van Hecke: ''Ze willen me binnen twee jaar in de Premier League zien''

Jan Paul van Hecke maakte afgelopen zomer voor tweeënhalf miljoen euro de overstap van NAC Breda naar Brighton & Hove Albion. De twintigjarige verdediger had niet verwacht bij een Premier League-club te tekenen.

"In eerste instantie was Brighton helemaal niet aan de orde", vertelt de verdediger in gesprek met B-Side Rats. "Monaco speelde toen en er waren wat gesprekken met FC Utrecht en AZ. Ik kwam er al snel achter dat Monaco echt door wilde zetten. Zij hadden alleen niet echt een plan met me. Dat was meer van: we kopen je en dan zien we wel wat we doen."

"Ik ben voetballer en wil wel een mooi vooruitzicht hebben, dus heb ik laten weten dat dat hem voor mij niet zou worden", aldus Van Hecke, die blij was dat Brighton zich meldde. "De Premier League is de mooiste competitie ter wereld én ze kwamen met een duidelijk plan. Brighton wil me binnen twee jaar hebben voor henzelf en in de Premier League zien spelen. Ja, dan ben je natuurlijk snel om."

Van Hecke moest eerst nog een jaar op huurbasis ervaring in de Eredivisie. "Heerenveen kwam wel best snel. Ik was al langere tijd met FC Utrecht bezig, maar Heerenveen was zó overtuigd", zegt Van Hecke. "Ze wilden dat ik direct aan zou sluiten, morgen mee zou trainen en bij wijze van spreken overmorgen in het elftal zou staan. Dat ging allemaal heel snel en toen was voor mij ook direct duidelijk dat ik naar Heerenveen wilde."  

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!