Homepage » Hoofdnieuws » Ambrose bij NAC Breda vanaf rechterkant: ''Daar krijg ik wat meer vrijheid dan in de spits''

Ambrose bij NAC Breda vanaf rechterkant: ''Daar krijg ik wat meer vrijheid dan in de spits''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Ambrose bij NAC Breda vanaf rechterkant: ''Daar krijg ik wat meer vrijheid dan in de spits''

NAC Breda speelde zondagmiddag bij Excelsior met een iets andere opstelling dan gebruikelijk. Thierry Ambrose speelde niet vanuit de spits, maar meer als rechter vleugelaanvaller. 

"Ik ben blij met mijn nieuwe positie op de rechterkant. Daar krijg ik wat meer vrijheid dan in de spits, waardoor ik meer acties kan maken. Dat we hier een punt pakken is oké, maar we vooral weer snel door naar volgende week. In eigen huis kunnen we een ploeg als AZ namelijk zeker verslaan, daar ben ik van overtuigd", aldus Ambrose. 

Manu Garcia kijkt met tevredenheid terug op de afgelopen week. "Het was lastig voetballen hier in Rotterdam. Een klein veld en ook nog eens kunstgras. Dat maakte het niet makkelijk voor ons. Desalniettemin denk ik dat we goede zaken doen door vier punten te pakken uit de laatste twee wedstrijden. Morgen gaan we met de selectie verkleed en carnaval vieren, dat is een traditie hier in Breda. Daarna gaat de focus weer heel snel richting AZ, we moeten zaterdag namelijk weer messcherp zijn." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!