Vreven laat zich uit over toekomst: ''Op korte termijn zijn er geen gesprekken met de club''

Stijn Vreven is nog niet bezig met zijn toekomst. De trainer wil NAC in de Eredivisie houden en pas als dat doel is geslaagd, kijkt hij verder dan speelronde 34. Het contract van Vreven loopt na dit seizoen af.

 "Op korte termijn zijn er geen gesprekken met de club", zegt de oefenmeester in gesprek met BN De Stem. "Zoals ik in Portugal al zei: als wij er niet in blijven, heb ik het niet goed gedaan en kan ik sowieso niet blijven. Uit de grond van mijn hart, mijn eigen belang is totaal niet belangrijk."

"Het enige dat telt, is dat NAC in de eredivisie blijft, gaat Vreven verder, die momenteel met zijn ploeg op een veilige veertiende plek staat. "Voordat NAC theoretisch veilig is, wordt er niet over mijn toekomst gesproken. Dat is daar ondergeschikt aan."

Mocht Vreven in Breda geen nieuw contract aangeboden krijgen, is de kans groot dat veel clubs straks voorzien zijn. "Dat risico neem ik, omdat ik mij op een ding tegelijk kan en wil focussen. Dat wij volgend jaar opnieuw naar de Arena kunnen in plaats van naar Telstar. NAC moet zich handhaven. En nee, mijn contract wordt, in tegenstelling tot de promotie, niet automatisch verlengd als NAC erin blijft. Dat meen ik."

 

Lees meer:
0 reacties