Glasscherven vliegen in het rond bij NAC Breda: ''Je laat je vrijwillig naar de slachtbank leiden''

( 0 reacties)
Glasscherven vliegen in het rond bij NAC Breda: ''Je laat je vrijwillig naar de slachtbank leiden''

Mitchell van der Gaag was na afloop van VVV-Venlo - NAC Breda (3-0) snoeihard voor zijn spelers. De trainer voelde zich in de steek gelaten door zijn spelers. 

"Misschien dat drie jongens hun niveau haalden. Ik heb alles gemist. Je weet tegen welke ploeg je speelt, dan kan het niet zo zijn dat je angstig gaat spelen. Het mannelijke verdedigen, wat nodig is tegen deze fysieke ploeg heb ik niet teruggezien. Bij de tegendoelpunten zien we er heel slecht uit", aldus Van der Gaag tegenover FOX Sports.

"Je laat je vrijwillig naar de slachtbank leiden. Daarvoor werken we te hard. Ik neem altijd de verantwoordelijkheid en ben loyaal naar mijn spelers, maar ik heb ook mijn trots. Vandaag word ik in de steek gelaten. Niet alleen ik, maar de gehele club. Dat is een harde constatering. Het was heel slecht."

Tot slot leek Van der Gaag zijn spelers publiekelijk aan te vallen. "Als we nu al geen trots hebben, wanneer gaan we het dan nog krijgen? Dit staat los van al het tactische en technische gebeuren. Er zijn glasscherven door de kleedkamer gevlogen. Verantwoordelijkheid nemen als trainer hoort erbij, maar ik heb ook mijn max. Het is niet goed te praten. Je moet ballen tonen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!