NAC Breda verliest van SC Heerenveen in besloten oefenwedstrijd

NAC Breda heeft de vriendschappelijke wedstrijd tegen SC Heerenveen vandaag met 2-0 verloren. Bij de rust stond het nog 0-0, maar na rust namen iEmil Frederiksen en Ben Rienstra de twee treffers voor hun rekening. Gianluca Nijholt faalde in de eerste helft vanaf elf meter.

Ook El Allouchi was voor NAC Breda dicht bij de openingstreffer, maar zijn vrije trap vlak voor rust ging op de lat. Emil Frederiksen scoorde namens de Friezen na een klein uur spelen met een kopbal, terwijl Rienstra enkele minuten later trefzeker was op aangeven van Yuki Kobayashi.

Opstelling NAC Breda: Zwarthoed, Verschueren, Koch, Klomp, Leigh, Kali, Nijholt, Reuvers, Korte, Van Hooijdonk, El Allouchi.

Opstelling SC Heerenveen: Bednarek, Woudenberg, Hoegh, Naess, Bulthuis; Rienstra, Van Amersfoort, Kobayashi; Rojas, Hornkamp en Mihajlovic.