''Er was niks aan de hand, totdat de tegenstander een versnelling hoger gaat spelen''

( 0 reacties)
''Er was niks aan de hand, totdat de tegenstander een versnelling hoger gaat spelen''

NAC Breda heeft vanmiddag in de oefenwedstrijd tegen SC Heerenveen wederom niet weten te winnen. De ploeg van Mitchell van der Gaag baalt dat zijn ploeg de kansen niet wist te benutten. 

"We spelen een prima eerste helft, maar laten na om te scoren. Na rust geven we het in korte tijd weg, bij de twee doelpunten van Heerenveen zagen we er niet goed uit", begint Van der Gaag zijn analyse over de wedstrijd tegen de Friezen.

NAC creëerde in de eerste helft onder meer een penalty en schoot een vrije trap op de lat. Echter wisten zij beide kansen niet te scoren en zakte het in de tweede helft helemaal weg. "De tweede helft is er niks aan de hand, totdat de tegenstander een versnelling hoger gaat spelen. Binnen tien minuten krijgen we drie hele grote kansen tegen waar twee goals uit voortkomen. Bij de eerste kan Heerenveen vrij inkoppen uit een voorzet, de tweede is een corner. En daarna staat opnieuw een speler helemaal vrij bij een corner."

"Dat zijn dingen waar we het continu over hebben, maar die iedere keer weer terugkomen. We kunnen niet negentig minuten spelen zoals de eerste helft, we moeten ook ergens op kunnen bouwen. Dat wordt op deze manier lastig", besluit de oefenmeester in gesprek met BN De Stem.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!