Reuvers: ''Als je op vrijdag- of zaterdagavond het stadion in komt, geniet je direct''

( 0 reacties)
Reuvers: ''Als je op vrijdag- of zaterdagavond het stadion in komt, geniet je direct''

Marwin Reuvers tekende eerder dit jaar zijn eerste profcontract voor NAC Breda. Voor Omroep Brabant genoeg redenen om een aantal vragen aan de 19-jarige middenvelder te stellen.

"Het begon toen ik ruim drie jaar was, bijna vier. Toen begon ik bij de plaatselijke voetbalclub, bij ons in het dorp. Van kleins af aan lekker voetballen en dan heb je enorm veel plezier. Als je dan ouder wordt dan hoor je dat je hoger kan voetballen. Toen ben ik naar een andere amateurclub in Roosendaal gegaan en van daar de stap naar NAC Breda gemaakt", begint de talentvolle Reuvers tegen Omroep Brabant.

De middenvelder hoopt ooit voor Real Madrid te spelen. "Mijn ultieme droomclub is Real Madrid", zegt hij. Maar zolang Reuvers van het spelletje kan genieten, vindt hij het goed. "Het team is het mooiste aan voetbal, je doet het namelijk als team. Het is mooi dat je alles kunt delen. De vreugde als je wint, maar ook de teleurstellingen die erbij horen." Al ziet hij ook wel een aantal nadeel. "Ik vind het soms wel moeilijk dingen te laten gaan. Zoals eten of bijvoorbeeld feestjes. Soms lig ik vrijdagavond in bed en dan gaan je vrienden wat anders doen, dan vind ik wel lastig."

"Het mooiste aan NAC is dat als je op vrijdag- of zaterdagavond het stadion in komt, dan geniet je vanaf het begin af aan. De supporters zijn geweldig hier. Dat is denk ik het mooiste aan NAC", vervolgt de 19-jarige. "Mijn doel is om ooit de Champions League te winnen met een club, omdat dat het hoogst haalbare is wat je kunt halen met een club", aldus Reuvers.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!