El Allouchi gemotiveerd: ''Als supporters fakkels gooien, is dat een goed teken''

Mounir El Allouchi keert komende zondag terug in de basis bij NAC Breda. De middenvelder speelde al vaak de Brabantse derby en kijkt uit naar het treffen met Willem II. Volgens El Allouchi altijd een speciaal duel.

"Vorig seizoen hadden wij een hele sterke wedstrijd. Op het eind was er een beetje ruzie, supporters gooiden fakkels en dat is meestal een goed teken. Al was de thuiswedstrijd tegen hun niet heel bijzonder. Dat waren twee beladen wedstrijden. Het typeert hoe erg het leeft hier. Zelfs in de jeugd leeft het. In A1 speelden we tegen Willem II en kwamen er zelfs een aantal supporters kijken. Je weet hoe belangrijk zo'n wedstrijd is", zegt de middenvelder in gesprek met NAC TV.

El Allouchi geeft echter aan dat er niet een heel andere voorbereiding gehanteerd wordt. "Op de club is het bijna hetzelfde. Voor de supporters, voor iedereen, voor Breda moeten we winnen. In dat opzicht is het wel anders, maar qua trainingsarbeid is het niet anders", vervolgt hij. De enige manier om de slechte reeks van NAC om te draaien is door te winnen, weet ook El Allouchi. "We moeten gewoon drie punten pakken. Qua arbeid kun je niets veranderen, we moeten over dat dode punt heen.

"Ik heb er zin in. Willem II-thuis. Ik las laatst een artikel dat een speler iets had geroepen over ons. Dat soort dingen motiveert ons alleen maar, we gaan het zien zondag", zegt de 24-jarige middenvelder gemotiveerd.

Lees meer:
0 reacties