Te Vrede hoopt op ommekeer: ''Dan geef je de supporters dubbel feest''

Mitchell te Vrede speelde al veel beladen wedstrijden in zijn carrière, onder meer Feyenoord - Ajax en SC Heerenveen - FC Groningen. Hij speelde echter nog nooit de Brabantse derby. Te Vrede heeft zin in de ontmoeting met de Tilburgers.

"Dat zijn de wedstrijden puur voor het publiek. Je weet hoe gevoelig het hier is. Het perfecte moment voor de ommekeer. Dan geef je de supporters dubbel feest. Wij moeten gewoon alles geven tegen Willem II", begint de centrumspits in gesprek met NAC TV. "Het enige wat een goed gevoel kan geven is een overwinning. Op wie dat dan is, maakt niet uit. Maar tegen Willem II is dat extra mooi."

Te Vrede geeft toe dat hij in dit soort beladen duels anders het veld ingaat. "Je moet elke wedstrijd hetzelfde doen, maar daar komt natuurlijk wel iets meer bij kijken. Er is toch wel haat over en weer. Dat geeft je als speler een extra goed gevoel, het publiek is extra scherp. Die sleept je er ook doorheen. Dat is heerlijk. Ik kan niet wachten", besluit Te Vrede, die dit seizoen goed was voor drie goals.

Lees meer:
0 reacties