Van der Gaag: ''Aan moraal alleen heb je niks''

Het zit NAC Breda dit seizoen vooralsnog niet mee. Waar de scheidsrechter de afgelopen wedstrijden een negatieve hoofdrol vertolkte, kampt de ploeg van Mitchell van der Gaag nu met personele problemen. In de streekderby tegen Willem II kan men geen beroep doen op Robert Mühren en Gervane Kastaneer.

Van der Gaag wil zich echter niet verschuilen achter alle rampspoed. "Ik zoek het niet in excuses. Dit soort dingen gebeurt nu eenmaal", zegt hij in de Telegraaf. "Wat de scheidsrechter betreft. Daar is al heel veel over gezegd en geschreven. Ik had het na de wedstrijd over ego en dat is de afgelopen week bevestigd", waarmee hij verwees naar scheidsrechter Björn Kuipers."

NAC zit momenteel in de hoek waar de klappen vallen, al biedt het vertoonde spel van de afgelopen weken wel soelaas. Maar het draait nu echt om de punten beseft de trainer van NAC zich ter dege. "Aan moraal alleen heb je niks. We hebben resultaat nodig, het liefst drie punten. Dat zal lastig genoeg worden tegen Willem II wat ik een goede ploeg vind met veel scorend vermogen. Moraal is leuk. Dat heb je na PSV gekregen. Maar na twee dagen merk je daar niks meer van. Resultaat is het enige dat telt", aldus Van der Gaag, die door de blessuregolf basisplaatsen heeft ingeruimd voor Mounir El Allouchi en Luka Ilic.

Lees meer:
0 reacties