Homepage » Hoofdnieuws » NAC Breda 'dreigt' met stadionverboden: ''Dit is zo teleurstellend''

NAC Breda 'dreigt' met stadionverboden: ''Dit is zo teleurstellend''

( 0 reacties)
NAC Breda 'dreigt' met stadionverboden: ''Dit is zo teleurstellend''

NAC Breda is 'zeer teleurgesteld' door de ongeregeldheden na de wedstrijd tegen Willem II. De club laat weten dat mogelijk stadionverboden zullen worden uitgedeeld. Door de camerabeelden verwacht NAC Breda veel personen te kunnen identiceren. 

Algemeen directer Justin Goetzee baalt van het geweld tegen de politie en ME. "De incidenten van gisteren zijn hard bij ons binnengekomen. We zijn enorm teleurgesteld", reageert hij. "De afgelopen jaren is er namelijk door veel personen binnen NAC, de supportersgroepen, de gemeente Breda en de politie Breda hard gewerkt om een zo gastvrij mogelijk klimaat te creëren voor supporters die een wedstrijd van NAC willen bezoeken of uitwedstrijden van onze eigen supporters", aldus Goetzee. 

"Juist omdat er de afgelopen jaren een sterke positieve trend waarneembaar was in het normalisatietraject, is dit zo teleurstellend", legt hij uit. "We hebben zichtbare resultaten geboekt op het gebied van normalisatie en dan is er gisteren een kleine groep personen die met hun bizarre gedrag roet in het eten gooien. Dit gedrag past niet bij NAC en is ontoelaatbaar. In samenwerking met de politie gaan we er alles aan doen om deze personen aan te pakken en zo hard mogelijk te straffen", besluit Goetzee. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!