Wedstrijd NAC Breda verplaatst vanwege Europees voetbal Ajax

( 0 reacties)
Wedstrijd NAC Breda verplaatst vanwege Europees voetbal Ajax

De wedstrijd tussen NAC Breda en Ajax is verplaatst. Het duel wordt op een later tijdstip afgewerkt, vanwege de Europese verplichtingen van Ajax.

De wedstrijd tussen NAC Breda en Ajax wordt gespeeld op zaterdag 24 november. Het duel in het Rat Verlegh Stadion zou beginnen om 20.45 uur, maar er wordt nu om 18.30 uur afgetrapt in Breda. De KNVB heeft in totaal zeven Eredivisie-duels gewijzigd.

"Wij vinden dat we de verplichting hebben om de Nederlandse clubs zo veel als mogelijk de ruimte te geven om op Europees niveau optimaal te kunnen presteren. Dat is in het belang van het Nederlandse voetbal en dus in het belang van alle Nederlandse clubs", aldus Jan Bluyssen, manager competitiezaken.

"Deze insteek gaan we binnenkort binnen de KNVB nader bespreken want als het aan ons ligt, bieden we in de toekomst altijd de clubs die zich plaatsen voor Europees voetbal meer ruimte", vervolgt Bluyssen. "Het verschuiven van wedstrijden is desalniettemin een hele operatie."

"We realiseren ons dat deze wijzigingen ook extra werk opleveren voor alle betrokken clubs, de betreffende gemeentes, de fans en FOX Sports Eredivisie, dat de programmering baseert op deze wedstrijden. We zijn hen zeer dankbaar dat zij hierin met ons meewerken", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 23 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›