Basisdebuut én overwinning voor Reuvers: ''Ik denk dat het wel goed is gegaan''

( 0 reacties)
Basisdebuut én overwinning voor Reuvers: ''Ik denk dat het wel goed is gegaan''

Het was een mooie avond voor Marwin Reuvers, zaterdagavond. De negentienjarige middenvelder debuteerde met een basisplaats én zag NAC Breda met 2-1 winnen van Heracles Almelo.

"Een mooier basisdebuut dan dit kan niet", aldus Reuvers op het digitale thuis van de Brabanders. "Bij de warming-up had ik eerlijk gezegd wel een beetje zenuwen. Ik denk dat het wel goed is gegaan. De eerste fase van de tweede helft stonden we onder druk. Na de 1-1 kon het eigenlijk beide kanten op. Uiteindelijk scoort Te Vrede gelukkig de 2-1 in de laatste fase van de wedstrijd. Dit zijn hele belangrijke punten. Dat het dan drie punten zijn, is natuurlijk extra lekker." 

Ook Mounir El Allouchi kende een leuke avond. "Wat een wedstrijd zeg. Voor mij zelf was het een hele slechte. Je zit in de fase dat het even minder gaat en dan is zo’n overwinning extra lekker. Eerste helft begonnen we sterk en daarna waren we het even kwijt. Te Vrede scoort een lekkere goal en daarmee trekken we de winst over de streep. We hebben nu drie duels op rij niet verloren en dat voelt wel goed."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 23 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›