Homepage » Hoofdnieuws » Eindelijk weer winst voor NAC: ''De supporters verdienden die zege''

Eindelijk weer winst voor NAC: ''De supporters verdienden die zege''

( 0 reacties)
Eindelijk weer winst voor NAC: ''De supporters verdienden die zege''

Mitchell te Vrede zorgde zaterdagavond voor een ware vreugde-explosie toen hij vlak voor tijd zijn ploeg NAC Breda naar een 2-1 zege op Heracles Almelo schoot. Eenieder met een NAC-hart snakte naar deze belangrijke drie-punter.

"Het was als een filmscenario", zo omschrijft Te Vrede zijn winnende doelpunt enkele dagen nadat hij de bal tegen de touwen ramde. "In een zo belangrijke wedstrijd en op een moment dat je niet mocht achterblijven bij een directe concurrent die de dag ervoor al gewonnen had. Hoe het stadion dan ontploft geeft aan hoe het leeft. De supporters verdienden die zege. En wij ook trouwens", zo geeft de 27-jarige spits aan tegenover BN/De Stem.

Door de overwinning is iedereen deze week beter gestemd. "Op de training daarna was iedereen wat relaxter dan normaal, maar in het achterhoofd weet je ook dat er zaterdag weer een belangrijke wedstrijd aankomt. We zitten nu eenmaal nog niet in de positie dat we lekker kunnen gaan genieten van zo'n overwinning. We zijn van de laatste plek af, maar daarmee ben je er nog niet", waakt Te Vrede.

De 2-1 zege op Heracles was voor NAC de eerste overwinning sinds augustus. "Ik moet zeggen dat we al die tijd als groep dicht bij elkaar zijn blijven staan. Elke week was er de hoop dat het resultaat er zou komen. Dan is het dus te begrijpen dat de sfeer nu vrolijker en ontspannen is."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!