Uitdaging' voor Van Hooijdonk: ''NAC ligt mij aan het hart''

Pierre van Hooijdonk gaat bij NAC Breda als 'onbezoldigd adviseur' zitting nemen in de nieuwe interim kerngroep, zo laat de Eredivisionist weten via de officiële kanalen. De voormalig profvoetballer kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging. 

“Ik heb altijd gezegd dat ik graag iets voor NAC wil betekenen als mijn hulp nodig is", reageert hij. "Het is niet mijn bedoeling om vol in de schijnwerpers te staan, maar met name op de achtergrond te opereren en mijn netwerk en kennis in te zetten om NAC verder vooruit te helpen", aldus Van Hooijdonk.

"Het gaat hierbij niet om mij, maar om het belang van NAC", benadrukt hij. "De afgelopen weken hebben we veelvuldig met elkaar gesproken en zijn we tot deze tijdelijke constructie gekomen om met deze groep alle facetten van het sportieve beleid te managen", legt Van Hooijdonk uit. 

"NAC ligt mij aan het hart en staat voor een behoorlijke uitdaging, dus het is belangrijk om zo snel mogelijk in beweging te komen", beseft hij. "Iedereen moet daarin de juiste focus hebben en doen waar hij goed in is. We gaan met zijn vieren onze schouders eronder zetten.”

Lees meer:
0 reacties