Van der Gaag ziet progressie bij NAC: ''We zijn wat stabieler geworden''

( 0 reacties)
Van der Gaag ziet progressie bij NAC: ''We zijn wat stabieler geworden''

NAC Breda neemt het komende zondag op tegen FC Groningen. NAC-trainer Mitchell van der Gaag is vol lof over de 'Trots van het Noorden'. De oefenmeester beschikt over een vrijwel fitte selectie, ondanks een aantal hardnekkige blessures.

"Na een moeilijke start hebben ze de stijgende lijn te pakken. Twee keer op rij gewonnen en tegen Feyenoord verloren hoewel ze prima speelden. Ze zijn de strubbelingen te boven. Het is een fysieke sterke ploeg met individuele kwaliteiten", begint Van der Gaag lovend.

Langzaamaan loopt de ziekenboeg leeg. Bij NAC keerden deze week Karol Mets en Anouar Kali terug op het trainingsveld. Mets begint hooguit op de bank, terwijl Kali een kleine terugslag heeft gehad. Robert Mühren deed dinsdag een een helft mee met Jong NAC, Pele van Anholt een uur. Paolo Fernandes is vrijdag aangesloten bij de groep en kan alles meedoen behalve de partijvormen. De Spanjaard is net als Luka Ilic nog niet inzetbaar, weet BN De Stem te melden.

"Het is een cruciale wedstrijd, omdat we in de buurt van Groningen willen blijven", vervolgt Van der Gaag "Na PSV (29 september) zijn we wat stabieler geworden. Op de tweede helft tegen Emmen na. Het ziet er steeds beter uit. Ik ben tevreden hoe snel de groep het heeft opgepakt. Het is goed bevallen, we hebben achterin meer stabiliteit", aldus Van der Gaag.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!