Van der Gaag: ''Dat hebben we dit seizoen nog niet kunnen opbrengen''

NAC-trainer Mitchell van der Gaag neemt het komende zaterdag op tegen concurrent PEC Zwolle. De oefenmeester kreeg veel van de positieve berichten mee, nadat ze eindelijk weer eens een keer wisten te winnen.

"Het maakt het allemaal wel wat makkelijker. We hebben direct aangegeven, dat we er nog niet zijn. Met één overwinning los je niks op. We hebben te vaak, na een winstpartij of een goed resultaat, gehad dat we daarna weer punten verspeelden. We gaven vaak niet thuis. Je moet er wel doorheen prikken, als we echt wat willen, moeten we een serie neerzetten. Dan ga je van daaruit wel weer voetballen."

De oefenmeester was wel heel erg blij met de manier waarop er werd gewonnen. "Het was de juiste manier. Dan krijg je de wisselwerking met het publiek en dat moet je altijd kunnen brengen. We willen meer en dat moet niet eenmalig zijn."

Komende zaterdag staat de wedstrijd tegen PEC Zwolle op het programma. Zij staan slechts drie punten boven NAC. "PEC heeft zich goed geïnvesteerd, de onderlinge verschillen zijn klein. We hebben vaak de kans gehad en die hebben we morgen weer, maar dan gaven we vaak niet thuis. Het belangrijkste is de ervaring die je hebt opgedaan, weer mee te nemen. Resultaat is heel belangrijk, maar als we deze manier altijd kunnen opbrengen, dan is NAC heel lastig te verslaan. Dat hebben we dit seizoen echter nog niet voor elkaar gekregen", aldus Van der Gaag in gesprek met NAC TV in aanloop naar de wedstrijd van komende zaterdag.

Lees meer:
0 reacties