Manchester City-huurlingen dit seizoen niet succesvol bij NAC Breda

( 0 reacties)
Manchester City-huurlingen dit seizoen niet succesvol bij NAC Breda

NAC Breda beleeft dit seizoen weinig plezier aan de huurlingen van Manchester City. De vier huurlingen van de Engelse topclub zijn nauwelijks van waarde.

Paolo Fernandes kwam tot dusver pas 280 minuten in actie, zo zocht BN DeStem uit. De middenvelder startte slechts driemaal in de basis en kwam tot één assist. Luka Ilic begon zes keer aan de aftrap en de teller staat halverwege op twee goals en twee assists.

Beide spelers zijn nu geplaagd door blessureleed. Ook Erik Palmer-Brown heeft nog niet kunnen overtuigen. De Amerikaanse verdediger speelde 540 minuten, maar lijkt te mogen vertrekken. Doelman Arijanet Muric vertrok al na drie weken bij NAC Breda, dat in de winterstop geen nieuwe spelers van Manchester City hoeft te verwachten.

Vorig seizoen hadden Thierry Ambrose, Angeliño, Manu García en Pablo Marí een belangrijke rol in het elftal van NAC Breda. Dit seizoen doet of kan trainer Mitchell van der Gaag nauwelijks een beroep doen op City-huurlingen, maar waren de resultaten in december prima.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!