''Niet denken dat we er al zijn, we moeten naar boven blijven kijken''

( 0 reacties)
''Niet denken dat we er al zijn, we moeten naar boven blijven kijken''

NAC Breda is op trainingskamp in La Manga en kent een goede voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Onder meer werd er gewonnen van Sint-Truiden. Volgens Mitchell van der Gaag geeft dat echter geen garanties voor de tweede helft.

"Ik hou altijd een vinger aan de pols. Je hebt namelijk nooit garanties. Je bent altijd bezig wat er mis kan gaan en waar je op moet letten. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen, in de zomer, hebben we ook wedstrijden verloren van amateurs. Dat doet wat met je en gaat meespelen. Je gaat dingen doen, die je normaal pas later in het seizoen doet. Er zijn een aantal andere factoren bij gekomen. Je weet hoe we willen werken, daar gaan we op voortborduren", begint Van der Gaag in gesprek met NAC TV.

De oefenmeester geeft aan dat er duidelijke afspraken zijn gemaakt met de technische staf. "Je maakt afspraken, wie waar verantwoordelijk voor is. Dat was natuurlijk al, maar door de komst van Maurice (Verberne, red.) vinden er toch een aantal verschuivingen plaats. Maar het voornaamste blijft, is dat we scherp blijven op de jongens in de selectie. Als het goed gaat, heeft het veel voordelen er staat echter ook druk op. Dat is ook voor NAC spelen, we weten wat dat teweeg kan brengen. Dan word je alleen maar sterker."

"Ik denk dat we in ieder geval op tijd door hadden dat het op deze manier niet ging werken. De fase van 'Het komt wel goed, we hebben nog een paar weken' is voorbij. We hebben zeven punten gehaald in drie wedstrijden, maar we moeten niet denken dat we er al zijn. Je moet naar boven blijven kijken. De fase van het belang en het samen doen, dat besef is er gekomen. Dat moeten we vast blijven houden. We moeten het niet laten lopen, maar ook bij een teleurstelling door blijven gaan", aldus Van der Gaag.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!