Nijholt houdt hoop: ''We zijn nog zeker niet gedegradeerd''

( 0 reacties)
Nijholt houdt hoop: ''We zijn nog zeker niet gedegradeerd''

NAC Breda verloor vrijdagavond kansloos van AZ en staat op de laatste plaats in de Eredivisie. Naaste concurrent De Graafschap volgt op twee punten maar heeft nog een wedstrijd voor de boeg. 

Tegenslag op tegenslag krijgt NAC te verwerken. Wanneer de Bredanaars op achterstand komen lijkt de wedstrijd al verloren. Gianluca Nijholt probeert de vinger op de zere plek te leggen maar snapt niet waarom de mentale weerbaarheid zo laag is als zijn ploeg op achterstand komt. "We zakken dan helemaal weg.. Bij de 2-0 is het dan ook nog eens mijn fout. Ik laat Til lopen, die scoort en dan weet je dat het lastig gaat worden. Je houdt wel vertrouwen, maar het blijft moeilijk. Het is de schade beperkt houden. Dan maken ze de derde, dan ga je toch met een kutgevoel naar binnen", zegt hij tegenover Omroep Brabant.

Het programma speelt NAC ook niet in de kaart want volgende week zondag moet NAC op bezoek in Amsterdam. Nijholt wil desondanks de handdoek niet in de ring gooien. "Het heeft ook geen zin om de hoop op te geven want we zijn nog zeker niet gedegradeerd. We moeten vol voor de punten strijden en absoluut niet opgeven." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 30 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›