'Verschueren nog langer aan de kant, ook Ilic blijft tobben''

NAC Breda is op dit moment de hekkensluiter van de Eredivisie. De ploeg van trainer Mitchell van der Gaag heeft na 22 competitiewedstrijden slechts zestien punten verzameld en Yadran Blanco weet dat er ook nog altijd de nodige personele problemen zijn. 

"Tegenvaller is de langere absentie van Arno Verschueren", schrijft hij in BN/De Stem. "De Belgische loper moet door aanhoudende knieklachten ook voor FC Groningen passen en staat naar verluidt waarschijnlijk nog langer aan de kant. De middenvelder werkte in gezelschap van zijn landgenoot Lucas Schoofs, de van AA Gent gehuurde speler die al een jaar buitenspel staat, verder aan zijn herstel", aldus Blanco. 

"Ook Luka Ilic blijft tobben en traint in tegenstelling tot Paolo Fernandes apart van zijn teamgenoten", vervolgt de verslaggever. "Verschueren en Ilic zouden in een ideaal scenario samen met Ramon Pascal Lundqvist een sterk blok op het middenrif kunnen vormen. Ze worden nu in alle rust in gereedheid gebracht voor de ontknoping van het seizoen in april en mei", besluit Blanco. 

 

Lees meer:
0 reacties