Van Bommel: ''Denk dat NAC heel verdedigend gaat spelen''

NAC Breda gaat zaterdagavond op bezoek bij PSV. Bij de koploper van de Eredivisie keert Jorrit Hendrix terug van een schorsing.

Hendrix ontbrak in de afgelopen wedstrijd tegen Excelsior (0-2) vanwege privé-omstandigheden, maar krijgt niet zomaar zijn basisplaats terug. "Of hij speelt? Ik stel de jongens op waarmee ik de meeste kans maak om te winnen", zei trainer Mark van Bommel vrijdagmiddag. Tegen Excelsior koos de oefenmeester voor een defensief blok met Pablo Rosario en Michal Sadílek.

PSV mist tegen NAC Breda de geblesseerde Maxi Romero, Yanick van Osch en Ryan Thomas. Daarnaast is Hirving Lozano geschorst. Van Bommel vindt het sneu dat Romero opnieuw lang is uitgeschakeld. "Het is ongelofelijk dat Romero weer geblesseerd raakt. Super ongelukkig. Hij probeert er alles aan te doen en wordt iedere keer teruggeworpen. Triest", aldus Van Bommel.

De trainer van PSV verwacht zaterdag geen makkelijke wedstrijd tegen de hekkensluiter. "NAC zit in een moeilijke fase. Het wordt niet makkelijk morgen, omdat ik denk dat zij heel verdedigend gaan spelen", voorspelt Van Bommel, die wel weet dat PSV moet winnen. "Natuurlijk willen we het publiek vermaken en zoveel mogelijk scoren, maar de winst staat voorop."

???? 'NAC zit in een moeilijke fase. Het wordt niet makkelijk morgen, omdat ik denk dat zij heel verdedigend gaan spelen'#PSVNAC pic.twitter.com/XCAgo7G5R4

— PSV (@PSV) March 8, 2019

Lees meer:
0 reacties